Showroom

Besök gärna vårt showroom på Hjalmar Petris väg 48 i Växjö. Vi har öppet onsdagar 9- 16.30.  Här kan du se och känna på våra produkter och ta del av hela vårt sortiment. I vårt showroom kan du också få inspiration och idéer om hur du kan förvandla kök, dörrar och möbler från gamla till nya.

​​

Kontakta oss

 • Skärmavbild 2019-04-03 kl. 23.07.46.jpg

  Beslag

  Detaljer som gör helheten!


  Vi är återförsäljare av Beslag design och erbjuder ett brett sortiment med handtag och knoppar. I vårt showroom hittar du ett noggrant utvalt sortiment med beslag i olika stilar. Retro, antikt eller stilrent. Vår förhoppning är att kunna erbjuda något för alla smaker och vi hjälper dig gärna med tips och råd. All info om priser för handtag och knoppar hittar du i vårt showroom. När du hittat något du gillar gör vi en beställning. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar.

  Fullsortiment från Beslag design hittar du här.

 • Uppgradera ditt kök

  Det där lilla extra!


  I vårt showroom kan du se och känna på vårt utställningskök som är utrustat med moderna lådinsatser och gångjärn som får luckor och lådor att bli härligt mjukstängande. Självklart hjälper vi dig med tips och råd om hur du kan uppgradera just ditt kök. Vi har produkterna som höjer både standard och funktion på det gamla köket. Du behöver alltså inte köpa ett helt nytt kök för att det ska kännas nytt. Varför inte byta ut den tröga utdragslådan till en ny mjukstängande. Vi anpassar efter dina önskemål och du väljer själv hur långt du vill ta din köksrenovering. Kontakta oss för priser och mer information om våra uppgraderingar.

 • Novaflex-Dövad-Kok-Alt3-1100x733.jpg

  Skräddarsy ditt drömkök!

   

  I vårt showroom kan du se prover på några av de utbytesluckor som vi erbjuder. De är noggrant utvalda, var och en med sin speciella karaktär. Tveka inte att ta kontakt med oss för att få mer information om vilka möjligheter som finns.

   

  Mer information om våra utbytesluckor hittar du här.

 • Oändliga möjligheter

  Förvandla med ny kulör!


  Hos oss kan du välja bland flera tusen olika kulörer från matt till högblankt. Du kan även kika på våra speciellt framtagna färgprover, kanske hittar du något i just din smak. Möjligheterna är som sagt obegränsade. Eller så har du kanske redan en favoritkulör, i så fall tar du bara reda på kulörens ncs-kod så beställer vi hem den åt dig. Vi på Växjö lackering hjälper gärna till med tips och idéer om hur du kan förvandla det ”gamla” till nytt.

 • 1_edited.png

  Komplettera med nytt handtag!

   

  Utöver lackering kan du ge din innerdörr ett nytt utseende genom att byta ut de gamla dörrhandtagen till nya fräscha. Vi har några olika dörrhandtag som känns både tidlösa och trendiga. Sortimentet hittar du i vårt showroom på Hjalmar Petris väg 48.

  Se även dörrhandtagen här.

2021 - Växjö lackering