top of page
IMG_0828.jpeg

SHOWROOM

Besök gärna vårt showroom på Hjalmar Petris väg 48 i Växjö. Vi har öppet onsdagar 9- 16.30.  Här kan du se och känna på våra produkter och ta del av hela vårt sortiment. I vårt showroom kan du också få inspiration och idéer om hur du kan förvandla ditt kök till något nytt med hjälp av våra smarta och smidiga lösningar.

Kontakta oss

IMG_1495.jpeg

Handtag/knoppar


Vi är återförsäljare av Beslag design och erbjuder ett brett sortiment med handtag och knoppar. I vårt showroom hittar du ett noggrant utvalt sortiment med beslag i olika stilar. Retro, antikt eller stilrent. Vår förhoppning är att kunna erbjuda något för alla smaker och vi hjälper dig gärna med tips och råd. All info om priser för handtag och knoppar hittar du i vårt showroom. När du hittat något du gillar gör vi en beställning. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar.

Fullsortiment från Beslag design hittar du här.

IMG_3999_edited.jpg

Bänkskivor

 

Med en ny bänkskiva kan du ge ditt kök en helt ny stil. Vi erbjuder ett brett sortiment med olika bänkskivor i materialen laminat och massiv trä.

Samtliga skivor går att få i måttanpassade storlekar efter ditt kök. I vårt showroom kan du kika på våra olika prover och få mer information om vilka möjligheter som finns.

Vi är återförsäljare av LG collection.

E267DDB3-6184-4FBA-8635-47457CF03EB6_edited.jpg

Utbytesluckor

I vårt showroom kan du se prover på några av de utbytesluckor som vi erbjuder. De är noggrant utvalda, var och en med sin speciella karaktär. Tveka inte att ta kontakt med oss för att få mer information om vilka möjligheter som finns.

 

Mer information om våra utbytesluckor hittar du här.

Oändliga möjligheter


Hos oss kan du välja bland flera tusen olika kulörer från matt till högblankt. Du kan även kika på våra speciellt framtagna färgprover, kanske hittar du något i just din smak. Möjligheterna är som sagt obegränsade. Eller så har du kanske redan en favoritkulör, i så fall tar du bara reda på kulörens NCS -kod så beställer vi hem den åt dig. Vi på Växjö Lackering hjälper gärna till med tips och idéer om hur du kan förändra ditt kök med en ny kulör.

IMG_0920_edited.jpg

Fler uppgraderingar av ditt kök

Vi hjälper dig gärna med tips och råd om hur du kan uppgradera just ditt kök. Vi har produkterna som höjer både standard och funktion på ditt befintliga kök. Du behöver alltså inte köpa ett helt nytt kök för att det ska kännas nytt. Till exempel kan du byta ut den tröga utdragslådan till en ny mjukstängande. Lådorna som vi erbjuder går att måttanpassa efter dina befintliga stommar.  Du kan också välja att uppgradera dina köksluckor med nya mjukstängande gångjärn. Vi anpassar efter dina önskemål/behov och du väljer själv hur långt du vill ta din köksrenovering.

Vi erbjuder även nytillverkning av ljusramper, stommar, socklar och täcksidor. Självklart måttanpassade efter just ditt kök.

Kontakta oss för priser och mer information om våra uppgraderingar.

Fästpunkt 3
bottom of page