top of page

VÄXJÖ LACKERING

År 2015 startade vi, Richard Andersson och Jennie Jehander företaget Växjö Lackering. Vi började vår resa med att lackera köksluckor, dörrar, garderober, snickerier och möbler med mera. Under de första åren ingick även vårt dotterbolag VL Design. Företaget ägnade sig åt att restaurera gamla möbler till nyskick samt nytillverkning av möbler och inredningsdetaljer utifrån egen design.

Under åren som gått har vi mer och mer gått över till att lackera om och renovera kök. Vi erbjuder idag många smarta lösningar för din  köksrenovering, vare sig det gäller ditt gamla eller nya kök.

Förutom att lackering är smidigt, prisvärt och miljövänligt är det också ett lysande sätt att skapa något unikt. Tänk bara att kunna välja vilken kulör du vill, från matt till högblankt. Vi levererar hög kvalitet och lång hållbarhet på det vi lackerar. Med många års erfarenhet vet vi vilket underarbete som krävs för att uppnå bästa resultat.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag.

Utöver lackering erbjuder vi ett brett sortiment med handtag, knoppar och andra beslag som höjer och ger nytt liv åt ditt kök. Vi erbjuder även bänkskivor, utbytesluckor (som lackeras i valfri kulör) och lådinsatser som måttanpassas efter de stommar som finns i just ditt kök. Med denna metod  kan du skapa ett nytt modernt kök utan att behöva riva ut det gamla. Möjligheterna är många och vi hjälper dig gärna att designa ditt kök efter dina behov och önskemål.

Varmt välkommen!

  • Facebook
  • Instagram
Reportage

Reportage: Nytt boende

Reportage: Nytt boende

Reportage: Magazinet

Reportage: Smålandsposten

Reportage: Nytt boende

Intervju: Hege in france 

bottom of page