UPPGRADERINGAR FÖR DITT KÖK

Det där lilla extra!
I vårt showroom kan du se och känna på vårt utställningskök som är utrustat med moderna lådinsatser och gångjärn som får luckor och lådor att bli härligt mjukstängande. Självklart hjälper vi dig med tips och råd om hur du kan uppgradera just ditt kök. Vi har produkterna som höjer både standard och funktion på det gamla köket. Du behöver alltså inte köpa ett helt nytt kök för att det ska kännas nytt. Varför inte byta ut den tröga utdragslådan till en ny mjukstängande. Vi anpassar efter dina önskemål och du väljer själv hur långt du vill ta din köksrenovering. För dig som vill ta renoveringen ett steg längre kan vi också erbjuda en rad olika bänkskivor. Prover på våra tolv utvalda bänkskivor kan du se i vårt showroom. Samtliga bänkskivor är tillverkade i laminat och håller en mycket hög kvalitet. Självklart går det att måttanpassa skivorna efter just ditt kök. Priser och mer information om våra uppgraderingar hittar du i vårt showroom.

HANDTAG & KNOPPAR

Detaljer som gör helheten!
Vi på Växjö lackering & design erbjuder ett brett sortiment av handtag och knoppar. Dessa kan du se och känna på i vårt showroom. Retro, antikt eller stilrent. Vår förhoppning är att kunna erbjuda något för alla smaker och stilar. Därför är våra handtag och knoppar noggrant utvalda. Vi hjälper dig gärna med tips och råd. All info om priser för handtag och knoppar hittar du i vårt showroom. När du hittat något du gillar gör vi en beställning. Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar.

MÅLERITILLBEHÖR

Vi har det du behöver!
Hos oss hittar du ett basutbud av måleritillbehör. Allt du kan tänkas behöva för att fräscha upp täcksidor, stommar och lister. Samtliga produkter är av hög kvalitet från märken som Jotun och Embo.

DÖRRHANDTAG

En liten sak som gör stor skillnad!
Utöver lackering kan du ge din innerdörr ett nytt utseende genom att byta ut de gamla dörrhandtagen till nya fräscha. Vi har några olika dörrhandtag som känns både tidlösa och trendiga. Sortimentet hittar du i vårt showroom på Hjalmar Petris väg 48.

KULÖR & INSPIRATION

Oändliga möjligheter!
Hos oss kan du välja bland flera tusen olika kulörer från matt till högblankt. Du kan även kika på våra speciellt framtagna färgprover, kanske hittar du något i just din smak. Möjligheterna är som sagt obegränsade. Eller så har du kanske redan en favoritkulör, i så fall tar du bara reda på kulörens ncs-kod så beställer vi hem den åt dig. Vi på Växjö lackering & design hjälper gärna till med tips och idéer om hur du kan förvandla det ”gamla” till nytt.