top of page

Acerca de

Frågor och svar

Vilka typer av köksluckor kan ni lackera? Vi kan lackera de allra flesta luckor med gott resultat. Skicka gärna bild/bilder på dina luckor för en konsultation. E- post: info@vaxjolackering.se

Kan jag lackera mina nya IKEA- luckor? Ja vi lackerar de flesta av IKEA:s modeller. Mer info hittar du på sidan "Lackering kök"

Hur lång tid tar det att få mina köksluckor lackerade? Vid normal produktion har du en färdig produkt på ca 1 månad. Vanligtvis 2 veckors väntetid och ca 1-2 veckors produktionstid. (Du är utan luckor 1-2 veckor)

Kan jag välja vilken färg jag vill? Absolut, vi kan få fram alla typer av kulörer och från helmatt till högblankt.

Jag har handtag idag men skulle vilja byta till knoppar. Går det att ändra? Ja, det går att ändra. Vi spacklar tidigare hål och borrar upp för nya. Köper du nya handtag/knoppar från oss så ingår tjänsten spackling/borrning. Vi är återförsäljare av Beslagdesign och erbjuder hela deras sortiment med handtag/knoppar. Har du egna handtag/knoppar så debiteras 850 kr/tim för spackling och borrning av nya hål.

Hur gör jag med övrig fast inredning vid köksrenoveringen? Mycket av din inredning går att plocka bort och lackeras då i vår verkstad. Stommar, inbyggda täcksidor/passbitar/takanslutningar och annan fast inredning rekommenderar vi att man målar på plats. Antingen målar du som kund själv alternativt beställer du tjänsten från oss.

Mina luckor har fått fuktskador. Går det att reparera? Vi ser gärna att du skickar en bild på skadan/skadorna för att vi ska kunna bedömma hur slutresultatet blir. De allra flesta skador går att reparera. E- post: info@vaxjolackering.se

Hämtar/lämnar ni köksluckor? Ja, vi både transporterar och kan hjälpa till med ned och uppmontering av ditt kök. Det går också bra att lämna in ditt kök själv.

Kan jag lackera mina träspegelluckor? I de allra flesta fall är svaret ja. Men man får ha med sig att trä är ett levande material som rör på sig. Så beroende på lucktyp kan viss sprickbildning ske i speglarna/ramarna. Skicka gärna bild/bilder på hur dina luckor ser ut så återkommer vi med en bedömning. E- post: info@vaxjolackering.se

Gör ni klarlacksarbeten? Nej vi utför ej denna typ av arbete.

Kan ni lackera luckor i laminat? Absolut det går jättebra.

Kan jag lämna in mina köksluckor när jag vill? Nej, vi använder oss endast av tidsbokning. Vill du boka en tid för lackering. Hör av dig till oss via mejl. E-post: info@vaxjolackering.se

Kan jag besöka ert showroom någon annan tid än onsdagar? Hör av dig till oss via mejl med ditt önskemål om annan tid (vardagar) så återkommer vi till dig.

Lackerar ni möbler? I de flesta fall så har vi tyvärr inte möjlighet att lackera om möbler då vår huvudsyssla är köksinredningar. Men i mån av tid, typ av arbete, storlek/skick så utförs ibland andra typer av lackeringsarbeten. Skicka din förfrågan med en bild så återkommer vi med svar om vi har möjlighet att ta emot arbetet eller ej.

Lackerar ni innerdörrar? Tyvärr erbjuder vi ej denna tjänst.

Lackerar ni ytterdörrar? Nej tyvärr erbjuder vi ej denna tjänst.

Kan jag använda mig av rot- avdrag hos er? Både ja och nej. Allt arbete som utförs hemma hos dig som kund, dvs. nedmontering/uppmontering, ev målning av fast inredning går bra att använda rot-avdrag. Allt annat arbete som utförs i vår lackering omfattas inte av rot. (Själva lackeringen går inte att göra avdrag på)

Gör ni hembesök för att titta på mitt kök? Vanligtvis gör vi inte hembesök. Vi rekommenderar att du i första hand skickar en eller några bilder på ditt kök så återkommer vi med konsultation/offert. Bilder skickas till vår mejl info@vaxjolackering.se

Har du någon annan fråga är du välkommen att skicka ett meddelande till oss så återkommer vi så snart vi kan.

bottom of page