KÖKSLUCKOR

Funderar du på att lackera om dina köksluckor? Då har vi på Växjö lackering & design bra och smidiga alternativ som passar för just dig och dina behov. Att lackera om köksluckorna är ett passande alternativ för dig som har tröttnat på utseendet men som tycker att själva utformningen av köket fungerar bra. Du sparar mycket på att behålla de stommar som redan finns. Både tid och pengar. Dessutom får dina köksluckor och lådor en kvalitet som är minst lika bra som på nya luckor och du har möjlighet att välja vilken kulör du vill. Allt från matt till högblankt. På så vis kan du verkligen sätta din personliga prägel och skapa ditt drömkök. Förutom lackering av dina luckor och lådor kan vi erbjuda nya handtag, gångjärn, och lådinsatser som höjer både funktion och standard på ditt kök. Är du intresserad av att göra din köksrenovering ännu mer komplett kan vi också erbjuda en rad olika bänkskivor. Mer info om det hittar du under showroom. Info om priser.

INNERDÖRRAR

Att lackera om innerdörrarna i hemmet är en snabb och smidig lösning för dig som vill ha fräscha dörrar utan krångel. Du slipper riva ut karmar, tapetsera/måla om och anlita snickare. Genom att anlita oss på Växjö lackering & design slipper du alltså allt det där. Det är bara att häkta av dörrarna och sätta tillbaka dem efter lackeringen. Om du vill kan du måla om dörrkarmar och foder under tiden dörrarna lackeras. Vid behov kan du också byta ut de gamla handtagen och vips har du fått känslan av en helt ny dörrpost. Givetvis hittar du både dörrhandtag och den färg du behöver för målning av karmar och foder hos oss. Se våra produkter här. Info om priser.

YTTERDÖRRAR

Hur många är det inte som har en sliten ytterdörr hemma? Färgen har bleknat eller kulören är fel, skavanker som känns minst sagt tråkiga. Lämna in dörren till oss och du får tillbaka känslan av en ny och fräsch dörr med mycket bra kvalitet som ger ditt hus den entré som det förtjänar.

Tips till dig som ska köpa en ny dörr, köp en vit dörr hos bygghandeln och lackera om den hos oss i en passande kulör till huset, pris från endast 1750 kr. Info om priser.

GARDEROBER

Det kan vara svårt att hitta bra och prisvärda alternativ till de gamla garderoberna i hemmet. I många fall har garderober fått utstå både tapetsering och/eller målning i flera lager vilket kan verka omöjligt att få ordning på. Lugn! Vi förvandlar både handmålade, tapetserade och tidigare lackerade garderober till släta fina. Pricken över i är att byta ut de tidigare beslagen till nya moderna eller varför inte välja några retrobeslag som ger liv åt den äldre stilen. Vi har beslag som passar till det mesta.  Prisexempel för lackering av garderober hittar du här.

MÖBLER

Att lackera om sina möbler är ett bra alternativ för dig som till exempel tröttnat på de gamla köksstolarna som ser slitna och tråkiga ut. Det är otroligt vad en omlackering kan göra. Låt oss överraska dig genom att förvandla den gamla byrån, som du länge funderat på att slänga, till din nya ögonsten. Ett perfekt sätt för dig som vill ha något väldigt unikt. Vi på Växjö lackering & design tipsar gärna om idéer om hur du kan förvandla dina möbler. Info om priser.

Vi erbjuder också hämtning/lämning och ned/uppmontering till förmånliga priser inom Växjöområdet. Se våra priser här