Växjö lackering

År 2015 startade vi, Richard Andersson och Jennie Jehander företaget Växjö lackering. Vi lackerar köksluckor, dörrar, garderober, snickerier och möbler med mera. Lackering är det självklara valet för dig som vill förnya och ta tillvara på det ”gamla”.  Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Förutom att lackering är smidigt, prisvärt och miljövänligt är det också ett lysande sätt att skapa något unikt. Tänk bara att kunna välja vilken kulör du vill, från matt till högblank. Vi levererar hög kvalitet och lång hållbarhet på det vi lackerar. Med många års erfarenhet vet vi vilket underarbete som krävs för att uppnå bästa resultat.

Utöver lackering erbjuder vi ett brett sortiment av handtag, knoppar och andra beslag som höjer och ger nytt liv åt dina köksluckor, dörrar och möbler.

Vi erbjuder även utbytesluckor och lådinsatser som måttanpassas efter de stommar som finns i just ditt kök. Med denna metod får du ett nytt modernt kök utan att behöva riva ut det gamla. Möjligheterna är många och vi hjälper dig att designa ditt kök efter dina behov och önskemål.

Varmt välkommen!

  • Facebook
  • Instagram

VL Design

VL Design är ett och samma företag som Växjö lackering fast med en egen inriktning. Vi designar möbler och inredning och största delen av vårt sortiment är framtaget av oss personligen i vår verkstad/lackering här i Växjö. Läs mer om VL Design här.

  • Facebook
  • Instagram

- Lackering är ett lysande sätt att ta tillvara på det gamla och skapa något unikt.

1/5

Reportage: Nytt boende

1/2

Reportage: Magazinet

1/2

Reportage: Smålandsposten

1/2

Reportage: Nytt boende

1/13

Intervju: Hege in france 

2020 - Vaxjo lackering