Det är vi som är Växjö lackering & design. Vi lackerar köksluckor, dörrar, garderober, snickerier och möbler med mera. Lackering är det självklara valet för dig som vill förnya och ta tillvara på det ”gamla”.  Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. Förutom att lackering är smidigt, prisvärt och miljövänligt är det också ett lysande sätt att skapa något unikt. Tänk bara att kunna välja vilken kulör du vill, från matt till högblank. Vi levererar hög kvalitet och lång hållbarhet på det vi lackerar. Med många års erfarenhet vet vi vilket underarbete som krävs för att uppnå bästa resultat.

Utöver lackering erbjuder vi ett brett sortiment av handtag, knoppar och andra beslag som höjer och ger nytt liv åt dina köksluckor, dörrar och möbler. För dig som vill ta renoveringen ett steg längre och höja standarden ytterligare på luckor och lådor erbjuder vi en smidig lösning. Uppgradera ditt kök med lådinsatser och gångjärn som gör att dina luckor och lådor får en mjukstängande funktion som känns smidig och exklusiv. Den gamla utdragslådan kan alltså enkelt förvandlas till en ny självstängande låda.

Besök gärna vårt showroom på Hjalmar Petris väg 48 i Växjö. Vi har öppet onsdagar 7- 16.30.  Här kan du se och känna på våra produkter och ta del av hela vårt sortiment. I vårt showroom kan du också få inspiration och idéer om hur du kan förvandla kök, dörrar och möbler från gamla till nya.

Du vill kanske måla om och fräscha upp täcksidor, stommar, lister och foder samtidigt som du får dina köksluckor, dörrar eller garderober lackerade. Eftersom det är viktigt för oss att kunna erbjuda en helhetslösning hittar du såklart penslar, slipmaterial, målartvätt och kvalitetsfärg hos oss!

Varmt välkommen!